Calderes de Gasoil per a Calefacció. Avantatges i desavantatges

Quan ens plantegem instal·lar un sistema de calefacció en la nostra llar és normal plantejar-nos quins són els avantatges i els desavantatges dels diferents sistemes de calefacció.

Un dels sistemes de calefacció més demandats són les calderes de Gasoil per a calefacció. Vegem quins són els seus avantatges i quins els desavantatges.

Avantatges de les calderes de Gasoil per a Calefacció

Disponibilitat. Les calderes de calefacció de gasoil es poden instal·lar en qualsevol lloc mentre que altres tipus de calefacció només estan disponibles en determinades poblacions en què l’empresa subministradores obren vies de negoci.

Rendiment. Les calderes de gasoil escalfen amb major rapidesa i espais més amplis que altres sistemes de calefacció, així com l’aigua calenta sanitària.

Menys contaminació. Consumeixen menys quantitat de combustible perquè cremen més lentament, d’aquesta manera es produeixen menys gasos contaminants. A més la crema de gasoil no genera monòxid de carboni.

Major durada. Les calderes de gasoil duren més perquè, segons els experts, la crema del gasoil per a la calefacció beneficia el manteniment de la caldera.

Menors costos d’instal·lació i manteniment. El preu de les calderes de gasoil sol ser menys que el d’altres calderes. A més els costos de manteniment de la instal·lació són menors.

Seguretat. A més del preu, un altre factor decisiu a l’hora de triar un sistema de calefacció de gasoil és la seguretat del sistema. Les calderes de gasoil funcionen a temperatures baixes amb el que disminueix el risc d’explosions.

Desavantatges de les calderes de Gasoil per a Calefacció
Preu del Gasoil. Sol ser un dels inconvenients que primer vénen al capdavant. És cert que el preu del gasoil està subjecte a les fluctuacions del mercat i la tendència sol ser a l’alça. No obstant això, existeixen maneres d’obtenir el gasoil al millor preu, contactant amb empreses subministradores que eviten intermediaris o agrupant-se per a la compra del gasoil.

Subministrament. Les calderes de gasoil per a calefacció precisen d’una planificació per part de l’usuari del subministrament de gasoil. A simple vista pot semblar un inconvenient no obstant això, hi ha empreses, com Gasoilalmejorprecio.com que ofereixen servei a domicili en 24. Amb el que el problema del subministrament deixa de ser un problema.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts