Cóm funciona la Calefacció de gasoil

Una dels majors avantatges de les calderes de gasoil és el seu alt rendiment i la rapidesa per caldejar els ambients. És, a més, molt més segura que les calderes de calefacció d’altres combustibles.

No hi ha un tipus de caldera de calefacció a gasoil estàndard, les hi ha de diferents grandàries, és clar que a major grandària, major rendiment.

La calefacció a gasoil funciona de la següent manera:

Tot sistema de calefacció a gasoil disposa d’una caldera on produeix la combustió del gasoil. A causa de la combustió s’escalfa l’aigua.

L’aigua calenta circula pel circuit que porta l’aigua i escalfa els radiadors on es produeix la calor de la calefacció.

El termòstat ens permet augmentar i reduir la temperatura segons les necessitats que tinguem a cada moment i és una bona forma d’estalviar combustible.

El regulador de la sortida d’aigua ens permet mantenir l’aigua calenta a una temperatura fixa. Això també suposa un estalvi ja que s’evita barrejar aigua freda per a l’ús d’aigua calenta sanitària.

En tractar-se d’un mètode de calefacció molt segur, les despeses d’instal•lació i manteniment es redueixen notablement. La qualitat del gasoil també és molt important per a la reducció de despeses de manteniment.

Saber escollir una empresa distribuïdora de Gasoil que treballi amb els millors preus, és clau. Consulti les nostres tarifes en el 93 184 72 17, li atendrem sense compromís.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts