La comoditat del gasoil a domicili

El subministrament de gasoil per a calefacció és una de les grans preocupacions dels usuaris. Per aquesta raó, des de Gasoilalmejorprecio.com hem dissenyat un servei de distribució de gasoil a domicili tant per a calefacció, com per a ús agrícola o industrial.

Són molts els avantatges del servei de gasoil a domicili, però nosaltres volem destacar les següents:

comoditat gasoil a domicili

– Comoditat. Directament e gasoil al seu domicili. El subministrament de gasoil deixa de ser un inconvenient, per ser un avantatge.

– Servei exprés. Oferim un servei exprés d’atenció en 24 hores. D’aquesta manera resolem problemes de previsió de combustible i garantim el confort dels nostres clients.

– Millor preu. Treballem sense intermediaris, per la qual cosa els nostres preus són sempre competitius, a més oferim ofertes de compra conjunta molt interessants.

– Qualitat. Els nostres proveïdors compten amb la certificació ISO 9001. Ens assegurem que el nostre gasoil compleixi amb la normativa vigent a Espanya i sigui de la màxima qualitat.

El nostre servei de distribució de gasoil a domicili es realitza actualment en tota Catalunya, no obstant això estem treballant per ampliar la nostra flota a la resta d’Espanya.

Per més informació, pot trucar al 931847217. El nostre equip comercial estarà encantat de facilitar-li tota la informació que necessiti.

Share this Post: Facebook Twitter Pinterest Google Plus StumbleUpon Reddit RSS Email

Related Posts